Pigen og Passionen

"Hver dag får du en ny chance for, at gøre en forskel”
- Maria Nygaard, CEO UniRide
DSC09584
DSC00164

UniRide Ridefysioterapi har etableret klinik to steder på sjælland og drives til dagligt af ridefysioterapeut Maria Nygaard. Hun er 29 år, og har arbejdet med heste og mennesker i mere end 15 år.

Maria er uddannet fysioterapeut fra Absalon Næstved (tidl. University College Sjælland) i 2014, og senere uddannet ridefysioterapeut i 2015. Hun har ydermere arbejdet hos Kiropraktor Huset i Næstved fra 2014-2015 hvor hun har fået en stor portion klinisk erfaring og relevante kurser indenfor fysioterapi.

Da Maria var 13 år gammel stiftede hun første gang bekendtskab med rideterapi, på Lille Fjordsted Naturridecenter ved Præstø Fjord. Her oplevede hun for første gang hvordan hestene har terapautiske evner og hvordan mennesker kan få gavn af rideterapi.

Efter endt gymnasietid blev hun opmærksom på at det var muligt at videreuddanne sig som fysioterapeut og senere ridefysioterapeut.

“Jeg har altid ønsket at hjælpe mennesker og gøre en forskel. Da jeg opdagede mine muligheder for, at arbejde med ridefysioterapi og derved kombinere min ønske om at hjælpe mennesker med min passion for heste, vidste jeg at dette var mit drømmejob”.

Anvender sine mange års erfaring

Maria er i sin fritid passioneret westernrytter og anvender sine mange års erfaring med heste, træning og ridning i sine behandlinger. Hun sørger for at holde sig opdateret på den sidste nye viden ved at deltage i relevante kurser, deltage på messer og ved hjælp af sociale medier og faglitteratur.

UniRide er hendes drøm om at gøre en forskel igennem træning og rehabilitering med hesten som hendes vigtigste samarbejdspartner.
“Jeg ønsker at udvikle og drive et sted hvor professionalismen er i højsæde, hvor alle føler sig velkomne, og hvor vi møder vores klienter i øjenhøjde”

DSC09313
DSC00547
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.